Givenchy Gentlemen Only Casual Chic 2015 нов парфюм!

Gentlemen Only Casual ChicКъсно снощи беше пуснат слуха за лансирането на наследника на Gentlemen Only който беше представен от Givenchy през 2013 година. След представянето и на Gentlemen Only Intense през началото на 2014-та година, французите решиха да направят една нова композиция, малко по-лека (както повеляват трендовете сега), която да бъде достатъчно свежа, че да си пасне с пролетните нстроения, но и със своята пикантност да запази мъжествеността си.

И като краен резултат на лице имаме Givenchy Gentlemen Only Casual Chic, който очакваме да бъде предлаган съвсем скоро по парфюмериите. На пръв мирис уханието е доста балансирано от топлите дървесни тонове с лек пикантен привкус и зелен стон. Парфюма подхожда на мъжете с изразен елегантен стил, които се чувстват добре в кожата си и обичат да бъдат привлекателни.

Флаконът на Gentlemen Only Casual Chic този път е оцветен в доста по-свеж светло син цвят, с светли оранжеви надписи, които го карат дори визуално да изглежда свеж. За рекламно лице отново ще бъде използван Симон Бейкър, който участваше и в предходните рекламни кампании!

Нотки на Gentlemen Only Casual Chic

Връхни: кардамон, плодове от хвойна и джинджифил;
Сърдечни: кедър и бреза;
Базови: амброксан и сандалово дърво.

Gentlemen Only Casual Chic Givenchy

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!