Givenchy Gentlemen Only Intense новото ухание за мъже

Gentlemen Only intense

След представянето на Givenchy Gentlemen Only от миналата година през началото на 2014-та година от известната френска модна компания лансираха очакваното продължение на аромата. Gentlemen Only Intense е елегантен и очарователен дървесен аромат и лек допир на кожа.

Рекламно лице и на новият аромат е отново Австралийският актьор Симон Бейкър, известен от телевизионният крими сериал “Менталистът”. Дизайнът на флакона запазва линията на предходният аромат от серията, но цветовата му гама се променя към по тъмни и опушени нюанси обикновено избирани за Intense версиите на парфюмите. Той може да се открие във флакони от 50 и 100ml с концентрация от Eau de Toilette.

Givenchy Only Intense

Аромата на парфюма е наситен и интензивен, но това се подразбира и от самото заглавие Givenchy Gentlemen Only Intense, аромата му е създаден да се ползва през вечерта, за студено време когато искате нещо да ви стопли, ароматът му точното решение за случая.

Нотки на Givenchy Gentlemen Only Intense

Връхни:
черен пипер, зелена мандарина и дървесина;

Сърдечни:
кожа, пачули и тексаски кедър;

Базови:
тонка, тамян и кехлибар.

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!

Leave a Reply