Givenchy Jardin Precieux нов пролетен парфюм!

Jardin Precieux GivenchyGivenchy лансира нов парфюм за дамите, който ще бъде представен непосредствено преди пролетният сезон на 2015-та година, неговото име е Jardin Precieux.

Ароматът на Givenchy Jardin Precieux се помещава в красив флакон с формата на пресечена в долният си край елипса ако се гледа фронтално и който е направен от прозрачно стъкло. Цветът на самата течност на парфюма е в бледо-розов цвят, който ни подсеща за нежният цветен аромат. Парфюмът ще бъде с умерено интензивна композиция с концентрация от Eau de Toilette и ще бъде със обем от 50мл.

И в действителност уханието на Givenchy Jardin Precieux е цветно и зелено, композицията ми е изградена само от 2 нотки едната на зелен чай и другата на букет пролетни цветя.

Уханието на Jardin Precieux е подходящо за пролетта, за млади и улегнали дами, които искат да опитат нов аромат, който да задоволи нуждата от цветно присъствие през деня.

Jardin Precieux

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!