Invictus от Paco Rabanne

Paco Rabanne Invictus

Paco Rabanne Invictus, е поредният хит от Paco Rabanne който бе поднесен на тепсия на модният свят през изминалата 2013-та година. Парфюма направи невероятен пробив със своят уникален дизайн на първо място и със своят аромат, който дотук се възприема изключително добре от мъжката аудитория.

Invictus

Името на парфюма е взето директно от латинският където думата “Invictus” означава “Неуязвим, непобедим”, това име чудесно подхожда на парфюма защото той е създаден за лидерите, за силните и динамични мъже. Име напълно заслужено и според създателите му  Anne Flipo, Veronique Nyberg, Dominique Ropion и разбира се Olivier Polge.

Аромата му е изграден от нотки на морски нотки, грейпфрут и мандаринов портокал във върха, жасмин и чай на листа в сърцето. Базата му е изградена от амбра, пачули , дъбов мъх и екстракт от дървото пало санто.

Но всичко дотук ни е добре познато от страницата на Paco Rabanne Invictus в каталога на bg-parfum.info.

А сега малко повече за рекламата на Invictus

Както вече знаете рекламно лице е Nick Youngquest, който и участва в рекламният клип на Invictus. Той е Австралийски ръгбист, който преди е бил модел за известната Американска модна къща Nous Model.

nick

 

Самата рекламна кампания е заснета и ръководена от DAN Paris – известна френска рекламна кампания, и излиза първо във Франция през ранният Юли на 2013-та година. Песента в клипа на Paco Rabanne Invictus се казва “Power” и е изпълнявана от Американската Хип-Хоп звезда Kanye West, която е част от неговият 5-ти студиен албум My Beautiful Dark Twisted Fantasy.

paco_rabanne_invictus

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!

Leave a Reply