Issey Miyake Pleats Please L’Elixir Edition Noël 2013 е новият парфюм за дамите

Pleats Please L’Elixir Edition Noël

Pleats Please L’Elixir Edition Noël

Issey Miyake Pleats Please L’Elixir Edition Noël бе представен преди няколко дни на 20-ти Декември 2013-та година. Уханието ще достигне нашият пазар съвсем скоро през началото на 2014-та година.

Уханието на Pleats Please L’Elixir Edition Noël може да бъде причислено към парфюмите обединени в Цветният клас. Неговият аромат е изключително стилен и подходящ за официални поводи или поне така казаха на пресконференцията по представянето му парфюмерът който е създал аромата му Аурелиан Гуйчард и говорителят на Issey Miyake.

Pleats Please L’Elixir Edition Noël

Освен всичко това аромата на Issey Miyake Pleats Please L’Elixir Edition Noël, който е най-новият парфюм от колекцията на Issey Miyake, която стартира през 2012-та година с аромата на  Pleats Please eau de toilette има възможността да се превърне в класика, заради много добре подбраните и композирани нотки в състава му.

Връхните нотки на Pleats Please L’Elixir Edition Noël са изградени на основата на гардения и хелиотроп, подготвящи сцената за появата на сърдечните нотки от божур, сладък боб и нотки на букет от бели цветя. Базата на аромата е много стабилна и може да погълне въображението ви само за миг с уханието на ванилия, кедър и пачули.

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!

Leave a Reply