Ивановден 2015, честит имен ден на всички именници!

greetings-ivanovden

Днес е 7-ми Януари 2015-та година и за пореден път ще отбележим празникът на който всички Ивановци, Иванки и други честват своите именни дни!

Честит ви Ивановден 2015-та!

От името на целият екип на bg-parfum.info ви пожелаваме здраве, късмет, любов, пари, щастие и разбира се весело изкарване и много приятели с които да отпразнувате!

Както знаете на имен ден не се кани така, че се подгответе добре защото околната среда и ниските температури сега предразполагат приятелите да се активизират и неочаквано да уважат всеки един от многобройните празници този месец!

Един интересен факт за всички които се казват Иван специално за Ивановден 2015-та.

Ако вие се казвате Иван, вашето име е отново второто най-често срещано мъжко име в страната според Националният Статистически Институт. Данните от миналата година показват, че през 2013-та година съсловието от Ивановци е наброявало близо 171 хиляди мъже. Последните проучвания сочат лек ръст и числото вече надминава тези 171 хиляди като единствено името Георги е по-често срещано със малка преднина и общ брой от 175 хиляди души.

imena-bg-parfum

Както се вижда ясно от диаграмата по-горе името Иван е силно популярно и вероятността да познавате Иван е доста висока. Ако вие не сте Иван си помислете хубаво колко Ивановци познавате и се постарайте да поздравите всички днес и за да се окаже правилно предсказанието ми им отидете на гости, да видят хубаво ли е 🙂

Весел Ивановден 2015 на всички!!!

 

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!