Какви теми да НЕ подхващате на Свети Валентин?

couple-exchanging-gifts-on-valentines-day

Здравейте, и първо искам да честитя на всички от мое име и екипа на bg-parfum.info празника на Свети Валентин с пожелания за много любов, щастие и сбъднати желания…

Какво е нужно на всеки от нас за да изкара добре?

Първото и най-важното нещо е разбира се половинка, човека който обичате да бъде до вас, без него няма как да стане!

Второто нещо е място където, “Влюбените птиченца да си чуруликат…” дори и вашият случай да не е такъв пак имате нужда от място, което вече предполагам е късно да знаете, но все пак – е добре да е резервирано, защото нито кризата нито безпаричието може да спре любовта и обикновено на Свети Валентин всички заведения са пълни.

Третото място без което събитията няма как да се развият е подготвена програма, или поне щрихите на плана по който ще протече вечерта. Задължително предвидете, независимо дали сте Тя или Той какви теми на разговор биха били подходящи.

Ако имате нужната подготовка днес ще е един от най-добрите дни за 2014-та година, НО , защото винаги има едно голямо НО има шанс и нещата да не протекат добре, особено ако на този ден обсъждате теми които не са подходящи за случая!

142393-143581

5 теми които никога да не подхващате на Свети Валентин!

  1. Въпреки, че е работен ден и дори да работите на едно и също място опитайте се да не говорите за работа, избягвайте и отклонявайте темата. Естествено ако е нещо жизнено важно го обсъдете, но се постарайте вечерта през която ще сте заедно да сте отдадени единствено на момента!
  2. Кучето избяга, Блъснах колата, Изгоря Пералнята са чудесна тема за разговор на вечеря през делничните дни, но на Свети Валентин повярвайте не е най-неподходящото време за точно този тип разговори. Тъй като няма изгледи света да свърши до утре, а и дори да е така (защото човек никога не знае) можете да избягате от битовият аспект на ежедневието поне за един ден в годината (най-малко)
  3. Какво ще правим утре парите свършиха? Ами дори и аз мога да ви отговоря без да ви познавам… Просто, утре ще разберете!
  4. Ти обичаш ли ме? ….
    Ами естествено, че те обича иначе щеше ли да е с теб на  Свети Валентин?
  5. Времето днес е много хубаво, чудя се следващата седмица какво ще е?…
    Можете и по добре познавате половинката си, знаете какво и е интересно пробвайте с това, но не ми казвайте че това е всичко за което можете да си говорите с любимият човек точно на този ден!

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!