Кои са подходящите подаръци за 8 Март 2014?

International_Womens_Day_Flowers_from_a_loved_on_8_March_014547_

8 Март – празника на жената е един от тези дни през годината в които обезателно трябва да уважите дамите около себе си! На този ден всяка една жена не просто чества празник, а и се припомня че е важна и това, че тя е пълноправен член на обществото!

Подаръците за 8 март могат да бъдат най-различни неща, като се започне от картичка и се стигне до нещо много скъпо! Но всички подаръци ли имат еднакво добра успеваемост за 8 март?

На практика се оказва, че не всеки подарък е подходящ за празника на жената и това може много лесно да се види по лицевото изражение след като подарите подаръка.

Сигурно ви се е случвала някога сконфузната ситуация да подарите нещо и след това да има кратко мълчание, последвано от учтиво “Благодаря много е хубаво…”, но все пак да знаете, че вашият подарък не е бил харесан достатъчно! Чувството което всеки изпитва в този момент въобще не е приятно и ако искате да го избегнете за в бъдеще продължете да четете надолу и вижте кои са подаръците подходящи за 8 Март тази година!

5-те най-добри подаръка за 8 Март

12_red_roses

1. Букет с червени рози, колкото по-голям толкова по добре! Цветята са един от даровете които жените винаги харесваме и никога не отказваме, дори и да получим само 1 роза това в повечето случаи е достатъчно.

 

 

dinner-for-two
2. Вечеря – на 8 Март можете да зарадвате жена си като я изведете на вечеря някъде където тя обича. Поглезете я и естествено и подарете подаръка от точка 1.

 

 

perfume-tassle
3. Парфюм – дамите обичаме парфюмите! Вероятността да подарите парфюм който да не се хареса на жена е много малка, трябва да изберете нещо доста грубо-екстравагантно за да не се хареса. Правилният избор на парфюм особено за 8 Март е аромат с лека цветна композиция подходящ за пролетта. Изберете подобен парфюм и няма да оставите разочарована дамата. За тази цел можете да изберете някой от тези 20 парфюма.

 

 

020549605

4. Картичка – в интерес на истината това е най-добрият подарък който децата могат да направят за майките си и по тази логика използвайте дете да направи картичка вместо вас която след това да подарите.

 

 

HB1504
5. Кутия за бижута – по последни статистики които имаме дамите обичат да получават бижута и освен това много често те се купуват за празника на жената! Ами тогава бъдете с една крачка напред и подарете красива кутия за бижута. Хем подаръка ще има приложение хем вероятността някой друг да го подари е доста по-малка.

 

 

Подаръкът за 8 Март

Горните идеи за подаръци са актуални но съвсем не са единствените подаръци които можете да подарите на 8 Март!

Какво е най-важното за подаръка за 8 Март?
Най-доброто нещо което би направило впечатление е вашето весело и приповдигнато настроение което има потенциалът да превърне дори и скучната обстановка в луд купон! Отделете време за подаръка и изборът му, но най доброто нещо което можете да направите е да се заредите с положителна енергия и да я пренесете на празненството!

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!