Lady Gaga представи новият Eau de Gaga парфюм

Снимката (на рекламата и бутилката) е направена от Стивън Клейн

Снимките (на рекламата и бутилката) са направени от Стивън Клейн

Lady Gaga Eau de Gaga е последният парфюм, който известната ПОП-певица  представи

“EAU DE GAGA е енигматичен парфюм, съвкупността от нотките и елементите му създават неустоимо привличане. Сърцето на парфюма е построено около нотки от бяла виолетка, която е интоксикиращо цвете което кара мъже и жени да се привличат още по-силно. Дървесно-цветната композиция на парфюма е омекотена от началните нотки от лайм. Чувствената следа на парфюма е изградена от нотки на кожа, добавящи високо-качествен оттенък на аромата.”—ladygaganow

Eau de Gaga

EAU DE GAGA EDP ще се предлага във флакони от 15 ml, 30 ml, 50 ml и 75 ml и ще могат да се открият от началото на Септември месец 2014.

lg-Eau de Gaga

Lady Gaga обяви представянето на новият си парфюм Eau de Gaga и благодари на екипите на The Haus Laboratories в които певицата създава своите парфюми.

Певицата описва новият си парфюм Eau de Gaga, като чист парфюм композиран в съответствие със трите неща които тя използва всеки ден: искряща вода, лайм и кожа. Също така тя добави и, че Eau de Gaga е “вдъхновен от адвантюристичната жена и мъжете които я обичат.”

Ароматът на новият парфюм е побран в квадратен, черен флакон с правоъгълна капачка. Името на парфюма е гравирано върху плочка от златист метал върху лицевата част на флакона.

lady-gaga-new-perfume

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!