Lancome Oud Bouquet унисекс уханието от Lancome за 2014

Lancome Oud Bouquet

Lancome Oud Bouquet е парфюмът лансиран ексклузивно в Harrods. Уханието на новият парфюм е ориенталско, базирано на нотки от агарово дърво и ще наследи успешното издание от 2012-та година L’Autre Oud чийто аромат е разписан от парфюмерът Кристоф Рейнълд. Красиво оформеният флакон приема чертите на своят предшественик от 2012-та година, но в дизайна му са вмъкнати черти изграждащи характера на новата версия, вкарани са и допълнителни детайли в златист цвят. 

Lancome Oud Bouquet2

Връхните нотки на Lancome Oud Bouquet предлагат уникална пикантност и вкус на шафран. Сърцето както вече стана ясно ще бъде изградено от нотки на розови цветове комбинирани със дървесните акорди от агарово дърво, които както споменахме вече са ключови нотки в цялата композиция. Финалът на парфюма е изключително апетитен микс от нежно подсладени нотки на ванилия, комбинирани с кожа и пралин.

Парфюмът Oud Bouquet който от Lancome представиха ще бъде наличен в Harrods във флакон от 75 ml Eau de Parfum на цена около 120 Британски Паунда. Като цяло ароматът му е силен и интензивен, подходящ за зимата и за вечер и официални поводи.

Какво ново да очакваме от Lancome Oud Bouquet

Уханието освен всичко останало предлага аромат, който напомня много на въздухът който всеки път се усеща в гората, но рафиниран и облагороден с няколко класически нотки и също така пикантният аромат на шафран. Така пресъздаден композицията е способна да изненада дори професионални парфюмери с аромата си.

oud

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!