Lanvin Éclat D’Arpège Pour Homme първият мъжки парфюм от серията!

Lanvin Éclat D'Arpège Pour Homme

Известната серия парфюми за жените от Lanvin Éclat D’Arpège най-накрая може да се похвали и със своят първи мъжки представител който се казва Lanvin Éclat D’Arpège Pour Homme. Начало на серията бе поставено от едноименният Lanvin Éclat D’Arpège (2002 г.), а сега през 2015-та година и по-точно през началото на месец Февруари ще бъде лансирана и новата версия за мъжете.

Lanvin Éclat D'Arpège Pour Homme2

Ако се загледаме още по-назад в историята на марката първият парфюм, който въобще е първият парфюм на марката е Lanvin Arpège от 1927-ма година. Мъжкият аромат бе обявен като модерна съвкупност от представата за модерният и класическият мъж, който винаги се държи на положение. И в този дух за рекламно лице е избран моделът Бруно Росендо.

Флаконът на парфюма от прозрачно стъкло, а в самото шише течността е със цвят много напомнящ за цвета на лавандулата. Ще може да се избира измежду няколко разновидности 30/50 и 100ml Eau de Toilette.

Ароматът на Lanvin Éclat D’Arpège Pour Homme

Връхни нотки: мандарина, лайм и бергамот;
Сърдечни нотки: розмарин, виолетови листа и жасмин;
Базови нотки: кедър, сандалово дърво и мускус.

 

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!