Lolita Lempicka Sweet нов парфюм!

Lolita Lempicka Sweet

Lolita Lempicka Sweet е новото предложение за дамите от Lolita Lempicka. Ароматът му може да бъде описан като нова интерпретация на забраненият плод вкусен и неустоим, символ на женствеността.

“Усет за апетитното чувство да бъдеш жена…” както каза Ан Флипо създателката на неговите черешово-кокосови като гланц за устни акорди, които предизвикват желание за целувки. Ароматът му започва с акорди на захаросани череши след които следва сърцето от кокос абсолют в комбинация с елегантният ирис и цветове от анджелика. Крайните нотки и подпис на парфюма са уханията на кашмир и мускус.

Парфюмът ще бъде наличен във флакони от 30/50 и 80мл Eau de Parfum. Флаконът е известният ябълковиден флакон на Lolita Lempicka, който лично на мен ми прилича повече на череша, може би защото сега е оцветен във ярко червен цвят. Новият парфюм Lolita Lempicka Sweet ще може да бъде помирисан най-рано през средата на месец Октомври 2014-та година.

Рекламно лице на новата Lolita Lempicka ще бъде актрисата Ели Фанинг

Lolita Lempicka Sweet3

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!