Masaki Matsushima представи своят нов парфюм Matsu

Matsu е най-новият дамски парфюм от Парижката модна къща Masaki Matsushima, който ще се появи в близките седмици. Неговата премиера бе обявена рано днес и той ще се присъедини към колекцията след парфюмите  Tokio Days (2013), Acqua Earth Homme  (2013) и разбира се Mat; limited който беше представен по-рано през 2014. Очакваната премиера на новият парфюм, който както споменахме се казва Masaki Matsushima Matsu ще бъде официално лансиран през края на месец Юли 2014-та.

Masaki Matsushima Matsu

Matsu е един нов дамски парфюм, който благодарение на уникалният си стил още веднъж “нарушава правилата”. Парфюмът идва във флакон с интересна форма от който като, че ли липсва част с издатък излизащ от капачката. Уханието на новият Masaki Matsushima Matsu ще се предлага единствено във вариянт от 80ml, като съдържанието му на парфюм ще се равнява на Eau de Parfum.

matsu

Нотките на Masaki Matsushima Matsu

Композицията има силен цветен аромат, който идва от връхните нотки изградени от букет цветни акорди последвани от съречната част изградена от бадеми и леки пудрени нотки. Базата на Masaki Matsushima Matsu има много силно присъствие идващо от мускус.

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!