Moschino Toy нов унисекс парфюм!

moschino-toy

За Moschino 2013-та година винаги ще бъде годината през която дизайнерът Джеръми Скот изпълнителен директор на марката. Интересните и забавни модни колекции които са негово дело винаги са били вдъхновявани от неща като бързата закуска, поп-културата, куклите Барби и дори Спондж Боб и в този стил новият парфюм който беше показан от Moschino е вдъхновен от плюшената мечка и се нарича Moschino Toy.

Moschino Toy пристига в доста необикновен вид под формата на плюшена мечка облечена в тениска с надпис “Това не е Moschino Toy”. Самата бутилка е вградена в тялото на мечката и ако дръпнете главата и ще разберете че всъщност това е капачката на парфюма.? Интересно дизайнерско решение на Джеръми Скот за новият парфюм наистина.

Освен всичко това новият аромат е и унисекс. Той е лек, цветен и дървесен, в композицията му са включени нотки на бергамот, виолетка, лавандула, хвойна и дървесина. Той ще се предлага в необикновенният флакон-мечка в размер от 50ml Eau de Toilette. Рекламно лице на кампанията заснета от Стивън Мейсел ще бъде моделът Изабела Фонтана.

moschino-toy2

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!