Narciso Rodriguez лансира Narciso Musc новият дамски парфюм.

Narciso Musc

Narciso Rodriguez днес разкри името на най-новият си дамски парфюм – Narciso Musc, който както бе обявено ще има мускусно-цветен аромат подкрепен от дървесна нотка на кедър и ветивер. Новият парфюм е продължение на линията Musc, чието начало бе поставено от Narciso Rodriguez Musc който бе лансиран през началото на 2007-ма година.

Както всички парфюми от колекцията  Narciso Rodriguez Narciso Musc концентрира своят акцент върху ароматът на мускус, като запазва простотата на уханието, така че нежните мускусови нотки да изпъкнат. Композицията и на новият Musc са доста балансирани, подходящи за дами от всякаква възраст, които предпочитат спокойните и не толкова натрапчиви композиции.

 

Нотки на Narciso Rodriguez Narciso Musc

гардения, мускус, роза, кедър и ветивер.

Както виждате композицията е дори още по опростена от тази на предходните версии и това според мен би допринесло за по-доброто представяне на специфичният аромат който Narciso Musc има и иска да покаже!

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!