Нека посрещнем Коледа 2013 с усмивка и нови парфюми

Парфюми за коледа

С тиктакането на часовника вече чуваме и коледните звънци които с всеки изминал ден започват да удрят все по силно. И да не ви се вярва вече е Декември месец и един от най-големите и очаквани празници за годината настъпва доста бързо!

Как искате да посрещнете Коледа тази година?

Направихте ли си планове за Коледният ден? Дори и да не сте е от ясно по ясно че ще празнувате с най-близките си хора от семейството и приятели и познати. Няма нищо по-хубаво от това да застанем пред огнището на коледната трапеза и да съзерцаваме падащите снежинки през заскреженият прозорец… Е все още може и да няма сняг навсякъде, но усещането е доста добре познато.

И най-важното към цялата атмосфера ще бъдат прибавени и щастливите усмивки на нашите обични хора. Аз лично не виждам кой знае колко по-добър вариант за прекарване на празника, но естествено това си е мое виждане…

Парфюми за Коледа?

Предполагам вече сте се запасили с достатъчно подаръци?
Ако не сте сигурно се досещате какво ще ви предложа, но все пак бих ви препоръчала да изберете парфюми за любимите си хора. Не само защото в сайта предлагаме парфюми, а и защото от парфюмите става добър подарък за почти всеки човек независимо от възрастта. Естествено не може да очакваме 5-15 годишни деца да харесат за подарък парфюм, но всички останали биха харесали подобен подарък.

  • Първо защото ароматите са добър стимул с който запомняме моментите от живота
  • Второ защото всеки обича да ухае добре
  • Трето защото всички обичаме хубавите подаръци, а парфюмите са точно това.

Какво друго можете да подарите?

Няма да ограничаваме избора само с парфюми, защото има редица други подаръци които си заслужават и също са много подходящи! Преди малко споменахме, че малчуганите много-много не се впечатляват от парфюми, но за сметка на това всяко хлапе иска да има таблет, затова се замислете за покупката на един!

А пробвали ли сте да подарите почивка?
Ако искате да изненадате и да направите перфектният подарък на половинката си защо не и подарите една почивка с вас, на някое хубаво място, може дори да сте обсъждали нещо през годината, е сега е момента да го осъществите!

Ако пък искате да направите подарък за по възрастен човек, можете да направите обща семейна снимка, или още по-добре картина вече ги правят навсякъде, да я сложите в красива рамка и да я подарите с някое добре написано пожелание.

И като говорим за парфюмите

Ако все пак сте се решили да подарявате парфюми ви съветваме да разгледате категорията ни с парфюми специално за коледа, която сме подготвили в каталога.
Можете да я видите като цъкнете върху ТОП 20 ПАРФЮМИ ЗА КОЛЕДА.

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!

Leave a Reply