Nina Ricci Les Delices de Nina нов парфюм!

Les Delices de NinaТрадиционно в края на годината бе лансиран новият парфюм на Nina Ricci за зимата на 2014/2015 от линията Nina, която бе започната от едноименният парфюм през 2006-та година. Новият парфюм ще се казва Les Delices de Nina и е вдъхновен от бонбоните с вкус на ягоди.

Парфюмерите Оливър Кресп и Мари Саламагне са преките виновници за новият плодов, свеж и пристрастяващ аромат на Nina Ricci. Аромата му е създаден да разцъфне със свежестта на мандаринов портокал и лимон, които да ни отведат до сърцевината от горски ягоди и карамел, от които със сигурност ще ни се отвори апетита и завършека на композицията е в уханията на малина, бял мускус и пралин.

Флаконът на Les Delices de Nina е в същата форма, която е до болка позната, наподобяваща ябълка, в бледо розово и със златни листенца и глазура. Ще можем да избираме от два флакона единият с обем от 50ml и другият с обем от 75ml като и двата ще са с концентрация на тоалетна вода или EdT.

nina-new-fragrance

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!