Нов дамски парфюм от Sergio Tacchini – Fantasy Forever

Sergio Tacchini Fantasy Forever

Sergio Tacchini Fantasy Forever е новото плодово-дървено ухание, което Sergio Tacchini лансираха това лято и което е насочено за есента и пролетта. Информацията която предоставиха от Sergio Tacchini за аромата на новият си дамски парфюм е, че той е интригуващ, игрив и много закачлив. Той въплъщава същината на реализирането на романтичните сънища.

Композицията му е лека ориенталско-плодово-цветно-дървесна, започваща с искрящите нотки на бергамот, нежното докосване на боровинка и дива роза предразполагат представянето на сърдечните нотки от бял кедър, сандалово дърво и жасмин. Пудрената база на Sergio Tacchini Fantasy Forever съдържа нотки на мускус, кристален мус и ванилия.

Fantasy Forever

Sergio Tacchini Fantasy Forever ще се предлага в флакони с изчистен дизайн, прозрачни на цвят с бледо розов цвят на течността и разфасовки от 30/50 и 100ml със концентрация от Eau de Toalette.

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!