Нов Guerlain Shalimar Souffle de Parfum ще се появи това лято!

Специалното продължение от Guerlain на техният класически парфюм Shalimar от 1924-та година, ще бъде лансирано следващият месец и името на новата композиция ще бъде Guerlain Shalimar Souffle de Parfum. Класическата и ориенталска композиция на основоположника на тази линия е променена по един модерен начин така, че уханието на парфюма да може да се възприеме по лесно от новите поколения.

Парфюмерът Тиери Васер придава на Guerlain Shalimar Souffle de Parfum искрящ и ненадминат аромат, интерпретиран чрез флаконът оцветен в светло син цвят.

Guerlain Shalimar Souffle de Parfum

Ароматът му е много деликатен отново цветно-ориенталски, но сега в духът на новото време и модни тенденции. Уханието му започва със свежите цитрусови нотки на бергамор, лимон и мандарина.

Индийският жасмин се крие в сърцето на парфюма, комбиниран със портокалови цветове. Базата която идва подире сърдечните нотки е топла и е изградена от ванилия от Таити и бял мускус от Индия.

Guerlain Shalimar Souffle de Parfum ще се предлага във флакони, точно като този показан на снимката по-горе във разфасовка от 30/50/100ml Eau de Parfum.

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!