Нов и очарователен Dior Poison Girl 2016

Може и да сте чули… Нее, няма откъде!
Но така или иначе сега ще ви запозная с най-новият парфюм от колекцията на Dior – Poison (отрова), който беше представен днес и който беше наречен просто Dior Poison Girl.

Dior Poison Girl-3

Наследник на толкова добре възприемащият се оригинален аромат, който видяхме за пръв път през 1985-та година и неговите последващи наследници! Оригиналната композиция е богата и изключително цветна с лека пикантност и осезаем дървесен привкус, дори можете да го сравните с афродизиак, но едва ли има точно този физиологичен ефект (пробвайте и кажете?!).

Колекцията е известна и със своите елегантни флакони с отличителен цвят винаги в отровната гама с лек кадифен тон. Основните заглавия в колекцията на Dior Poison са Tendre Poison от 1994-та година, Hypnotic Poison от 1998-ма година и Midnight Poison от 2007-ма година.

dior-poison-girl

Новият аромат Dior Poison Girl се появи точно навреме за предстоящият празник на влюбените в края на месец Януари 2016-та. Той е насочен към младите дами които са почитателки на марката и които обичат розовият цвят и класическата форма на Dior Poison.

Вече беше официално обявено, че новото ухание ще бъде леко горчиво-сладко цветно, изключително апетитно, създадено за младите жени с бунтовнически дух, които не биха се спрели пред нищо в името на своите убеждения и мечти.

Лице на рекламната кампания на Dior Poison Girl е Американката с Френски произход и в същото време актриса Камили Роу.

Dior Poison Girl-4

Ароматът ще се предлага във флакон следващ до най-малкият детайл оригиналната линия, но този път оцветен в леко прозиращ розов цвят с обем от 30/50 и 100мл с концентрация от Eau de Parfum.

Dior Poison Girl-2

Композицията на парфюма е създадена от великолепният парфюмер Франкос Деманши и включва в себе си следните нотки:

Връхни нотки:
горчив портокал;

Сърдечни:
майска роза и дамсака роза;

Базови нотки:
тонка, сандалово дърво, бадем, ванилия и толу.

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!