Нов Paco Rabanne Invictus Silver Cup Collector`s Edition 2014

Paco_Rabanne_INVICTUS_SILVER_CUP_COLLECTORS

Paco Rabanne Invictus Silver Cup Collector`s Edition е новият мъжки парфюм, пристигащ в ограничена серия продължение на успешният Paco Rabanne Invictus от края на Септември 2013-та година.

Следващ стъпките на своят предшественик Invictus Silver Cup Collector’s Edition е също толкова победоносен и емблематичен, със своят флакон, който сега ще бъде облечен в прозрачна опаковка на която ще са изобразени две от добре познатите музи, а самият флакон ще има сребрист завършек откъдето идва и името му.

Invictus_collectors_Cup1

Аромата остава почти същия като този на оригиналният Invictus, който бе много спортен, освежаващ и стилен. Създатели на аромата на новият Invictus Silver Cup Collector’s Edition са парфюмерите  Доминик Ропион, Ан Флипо, Оливър Полже и Вероник Нюберг.

Нотки на Paco Rabanne Invictus Silver Cup Collector’s Edition

Връхни: мандарини, грейпфрут и воднисти морски нотки;
Сърдечни: жасмин и виолетови листа;
Базови: амбра, пачули, дъбов мъх и тиково дърво.

Рекламната кампания на Invictus Silver Cup Collector’s Edition

Все още няма много данни за предстоящата премиера на парфюма но се очаква той да удари пазарите през лятото на 2014-та година, но това е нормално особено като гледаме какви са нотките му! Композицията му която е цитрусово-дървесна определено ще пасне на господата през това лято.

За рекламно лице е почти сигурно, че отново ще бъде избран Ник Яннгкуест, който участваше и в представянето на предходният парфюм.

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!