Нов парфюм Agent Provocateur Fatale Pink 2014

 

AgentProvocateur-Fatale-pink

Ако искате да имате едно фатално привличане, може би ще е добра идея да обърнете погледът си към най-новият парфюм от колекцията на Agent Provocateur наречен Fatale Pink с който вече всичко ще бъде по лесно. Предизвикателният парфюм за дамите който ще се появи през месец Май 2014-та година се очаква да бъде едно от новите заглавия които ще оглавят чартовете с парфюми за пролетта и лятото тази година.

Ароматът му е свеж, плодов, цветен със значително присъствие на цитрусови нотки. Така представената композиция на Agent Provocateur Fatale Pink е дело на парфюмера Жан-Клод Делвил.

Още нещо за Agent Provocateur Fatale Pink

Agent_Provocateur_Fatale-pink

Парфюмът е представен от лицето (и тялото) на Моника Круз, “облечена” в доста… предизвикателно може би бельо отново дело на екипа на Agent Provocateur.

Agent Provocateur Fatale Pink ще бъде наличен към края на месец Май в няколко варианта 30/50 и 100ml всичките с концентрация от Eau de Parfum.

Agent_Provocateur_Fatale

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!