Нов парфюм Carolina Herrera 212 VIP Wild Party 2016

През началото на 2016-та беше лансиран нов дамски парфюм Carolina Herrera 212 VIP Wild Party, който бе представен точно преди празникът на влюбените, заедно с версията за мъже която носи същото име. Новият аромат е последовател на оригиналният първи 212 VIP от 2010-та година, 212 VIP Rose от 2014-та година и последната лимитирана весия която видяхме през изминалата 2015-та година 212 VIP Club Edition. Най-новата версия е представена като невероятна и завладяваща, създадена за хората които обичат да танцуват в New York.

212-VIP-Wild-Party-1

Carolina Herrera 212 VIP Wild Party за жени е уникален нов аромат, който съчетава свежи плодово-цветни нотки и коктейл от екзотични съставки. Дамата която впечатлява аромата е градска, импулсивна, която може да се изразява и да завладява със своето присъствие. Композицията започва със искрящи тонове на ананас и грейпфрут следвани от ексползия от портокалови цветове, роза и орхидея в сърцето. Чувствени дървесни и мускусни под-тонове които затварят базата. Carolina Herrera 212 VIP Wild Party ще се предлага във флакон от 80мл Eau de Parfum.

212-VIP-Wild-Party

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!