Нов парфюм Chloé Fleur de Parfum за 2016

Chloé Fleur de Parfum2

Харесвате ли Chloé? Ако отговорът е ДА с удоволствие искам да ви съобщя, че днес беше обявено новото заглавие от престижната Френска марка. Името на този нов парфюм е Chloé Fleur de Parfum, който е наследник на Chloé Eau de Parfum.

Новият парфюм, според мен ще се превърне в хит, откъде си вадя изводите ли? Ами вижте клипа на парфюма, освен това от Chloé са подготвили и солидна рекламна кампания с която според мен ще постигнат доста добър успех.

И в този дух гледали ли сте клипа на парфюма? Ако не го направете…

Сега нека да поговорим малко и за аромата на Chloé Fleur de Parfum

Какво мога да кажа? Много ми харесва, изключително много, аз обожавам цветни аромати, но този е много различен от всичко което съм помирисвала. Той е предимно свеж, но носи и сладостният цветен аромат на роза в комбинация със странната базова нотка на ориз.

Не знам какъв ефект са искали да постигнат Майкъл Алмарак и Милен Алран, но определено резултатът е много по мой вкус, уханието е чудесно за пролетното и дори още повече за лятното време. Трайността му е задоволителна, интензивността ненатрапчива като се има в предвид съдържанието на Eau de Parfum.

Chloé Fleur de Parfum

Флаконът е абсолютно идентично копие на оригиналният флакон на Chloé Eau de Parfum, като единствено забелязвам разлика в цвета на течността.

Нотки на Chloé Fleur de Parfum

Връхни:
лимонова трева

Сърдечни:
цветове от череша и роза

Базови:
Ориз

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!