Нов парфюм Dior J’adore Lumière 2016

През тази пролет можем да очакваме едно ново Златно попълнение сред любимите ни парфюми, които сме отделили за моментите в които искаме да галим сетивата си! Сега ще говорим именно за Dior J’adore Lumière, най-новият парфюм на Диор за 2016-та и едно ново начало за колекцията J’adore!

Dior-J'adore-Lumière

J’adore Lumière ще пристигне в началото на 2016-та година, възможно е дори да пристигне преди топлото време, но със сигурност ще дойде за да ни припомни за оригиналният аромат на Dior J’adore от 1999-та година и най-вероятно с това ухание от изисканата Френска модна къща искат да ни кажат, че е време за нещо ново!

За прекрасното ново ухание можем да благодарим на Франкос Деманши, който е искал да покаже и пресъздаде според собствените му думи “Характерът на J’adore Eau de Toilette от 2011-та година”. Парфюмерът подсилва контрастните нотки, настройва отделните пластове и възстановява свежестта, но най-важното остава верен на оригиналният цветен характер на уханието. Сигурно вече можете да си представите колко уникален нов парфюм ни се предлага! Изгаряте ли от нетърпение да го опитате?

Изчакайте още малко защото това не е всички. Главната цел на Деманши е била да изпълни аромата със светлина, радост и екстаз от живота, което постига с блендата от бели цветни нотки и от цитрусови плодове огрявани от жаркото Средиземноморско слънце.

Dior J'adore Lumière-2

Нотките му са чувствени и много свежи вплитащи цитруси, цветни нотки, ванилия, дървесни тонове и … ами нека направо да ги подредим в пирамидата на парфюма:

Ароматът на Dior J’adore Lumière

Връхни нотки: лимон и червен портокал;
Сърдечни нотки: нероли, Дамаска роза и магнолия;
Базови нотки: ванилия и сандалово дърво.

Dior J'adore Lumière-3

Флаконът но новият Dior J’adore Lumière очевидно е прозрачен и очевидно не е променен много, дори смея да кажа въобще, дори и обемът е запазен, като ще се предлага в две разфасовки едната 50мл а другата 100мл и двете с абсолютно пролетно-лятната концентрация от Eau de Toilette.

Рекламният клип на J’adore Lumière можете да видите точно под този ред…

 

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!