Нов парфюм Elizabeth Arden Untold Absolu

Elizabeth Arden Untold Absolu

Не много след премиерата на Elizabeth Arden Untold (2013), на модният подиум се възкачи неговото продължение което ще носи името Elizabeth Arden Untold Absolu който очакваме да се появи по веригите към средата на 2014-та, през месец Юни или Юли, но за момента точна информация няма. Колекцията Untold се нарежда заедно с Fifth Avenue и Red Door сред едни от най-популярните класически парфюми на марката.

Първият парфюм от колекцията бе подписан от Клемент Кавари, като ароматът му предлага нотки които описват различни моменти от живота на жената. Наследникът на Untold който беше лансиран няколко месеца след премиерата на първенеца се казва Untold Eau Legere като негов създател също е Клемент Кавари.

Elizabeth Arden Untold Absolu е третият подред и последен парфюм от тази колекция. Той пристига с композиция доста по концентирана и силна от тази на предшествениците си, като ароматът му представлява смесица от луксозни цветни нотки, комбинирани със червена слива и черна боровинка, в допълнението от топъл кехлибар в базата. Плодовите нотки от черна боровинка и червена слива оставят сладка и сочна следа, докато цветните нотки в съчетание с кехлибара придават още по топла текстура.

Новият Elizabeth Arden Untold Absolu пристига в същият флакон като своите предшественици но в някак си по тъмне златно-жълт цвят.

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!