Нов парфюм Givenchy Ange Ou Demon Le Secret 10 Years

Ange-Ou-Demon-10-Years

Днес стана ясно, че ще бъде лансиран юбилеен парфюм за 10 годишнината на линията Ange Ou Demon на Givenchy. Новото ухание носи недвузначното име Givenchy Ange Ou Demon Le Secret 10 Years и с него ще бъде отпразнуван този юбилей.

Очаква се парфюмът да се появи до края на Януари 2016-та година, също като своят предшественик, който обаче беше лансиран през 2006-та година. Първият Givenchy Ange Ou Demon е известен с своите обаятелни и пристрастяващи нотки, които сякаш съвсем невинно освобождават духа от ежедневните премеждия пред които е изправена модерната дама.

Освен това оригиналната композиция има свойството да удивява със своите игриви ноанси и умело да ви въвлече в нова още по съкровена тайна.

GAnge-Ou-Demon-10-Years-Givenchy

Ange Ou Demon Le Secret 10 Years беше лансиран от Givenchy за да бъдат почетени всички парфюми от колекцията, а също така и 10-те години на висока популярност на пазара. Новият аромат идва във характерният флакон за парфюмите от линията, а цветовата гама е най-близко до бледо прасковен цвят.

А на какво ухае Ange Ou Demon Le Secret 10 Years?

Нека започнем от връхните нотки в които със сигурност ще разпознаете отличителният аромат на червена боровинка, зелен чай и Сицилиански лимон.

Сърдечните нотки на парфюма пък приютяват уханията на три цветя: розов божур, водна лилия и жасмин.

В базата пък се крият очарователните нотки на пачули, мускус и светли дървесни тонове.Юбилейният парфюм ще се предлага във разфасовка от 100мл с концентрация на Eau de Pardum.

За кога е подходящ Ange Ou Demon Le Secret 10 Years?

Със сигурност няма да го намерите за отегчителен дори и през лятото! Но според мен истинската красота на аромата му би се разкрила пред вас именно в края на зимата и разбира се през пролетта, когато очарователният му цветен и в същото време малко плодов аромат ще има най-добрият ефект.

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!