Нов парфюм Givenchy Eaudemoiselle Rose a la Folie за 2016-та

Givenchy лансира един абсолютно нов аромат който се казва Eaudemoiselle Rose a la Folie през средата на месец Януари 2016-та година. Новият парфюм е създаден специално за идващият празник на влюбените 14 Февруари за младите и желани дами.

Новото заглавие на щанда на Givenchy е искрящо, женствено и пленяващо! В неговите нотки е вплетена романтика и много рози, които са естественият подарък за всяка дама особено в този период от годината. Eaudemoiselle Rose a la Folie е самото въплъщение на модерната “Кукла”, която е описана като елегантна и самоопределяща се според собствените си нужди, желания и етикет, с креативност във всички аспекти от живота си.

Givenchy Eaudemoiselle Rose a la Folie

Композицията на парфюма беше обяснена като изключително модерна със плодово-цветен характер. Аромата започва своят поход със сладки акорди от нагулу, който представлява всъщност малки карамелизирани ябълки. Сърцето включва в себе си розов чай и чувствени нотки от мускус.

Givenchy Eaudemoiselle Rose a la Folie-2

Аромата ще се предлага във флакон с разфасовка от 100мл с концентрация от Eau de Toilette, като самото ухание е много приятно и леко. Подходящо със сигурност за пролетта и лятото, като е възможно дори да го ползвате и през есента ако имате настроението за това.

И нека още веднъж да повторим какви нотки има в композицията на Givenchy Eaudemoiselle Rose a la Folie, но този път малко по-систематизирано:

Връхни нотки:
захаросани червени сочни ябълки

Сърдечни нотки:
ароматен розов чай

Базови нотки:
чувствен аромат на мускус.

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!