Нов парфюм Jean Paul Gaultier Classique Intense 2014

Jean Paul Gaultier Classique Intense

Jean Paul Gaultier Classique Intense е нов парфюм в редиците на класическата линия на Jean Paul Gaultier за дамите. Новият парфюм е облечен стилно в златисти цветове и добре познатият на всички флакон, който облича всеки следващ новоприсъединил се към колекцията парфюм.

Jean Paul Gaultier Classique Intense2Францис Куркджиян е парфюмерът заел се с нелеката но доста приятна и дори пристижна задача да обнови уханието на Jean Paul Gaultier Classique от 1993-та година.

Ароматът на новият Jean Paul Gaultier Classique Intense е разделен на две секции една, стара – съдържаща около 40% от съставките на оригиналната версия и другата нова – съдържаща останалите 60% с нови ухания.

Новата композиция беше описана от създателя си като слънчева, ориенталска и в определен смисъл по-чувствена и разбира се много по-интензивна от първообразът на Jean Paul Gaultier Classique.

Нотките на Jean Paul Gaultier Classique Intense са:

Връхни: апетитни нотки, нар и цветове на тиаре;
Сърдечни: роза, портокалов цвят и жасмин;
Базови: ванилия и пачули;

Основните акорди в композицията му са тези на бели цветя, ванилия и пачули, като това предразполага за по универсалната му употреба въпреки, че ванилията задължава да се ползва в малко по-прохладно време, вечер или когато се готвите за официални събирания и тържества!

Jean Paul Gaultier Classique Intense се очаква да бъде представен отново от лицето на моделът Тен Хенкен с нов рекламен клип, който скоро надявам се да можем да видим.

 

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!