Нов парфюм La Vie Est Belle L’Eau de Toilette Florale от Lancome

Един от най-популярните парфюми в света се сдоби с поредният си наследник и това е парфюмът на Lancome La Vie Est Belle L’Eau de Toilette Florale , който е достойният заместник на La Vie Est Belle който беше лансиран през 2012-та година, последван от La Vie Est Belle L’Eau de Perfume Legere от 2013-та година. През 2014-та година линията беше продължена с L’Eau de Toilette, а през 2015-та година с L’Extrait de Parfum и Léau de Parfum Intense.

La Vie Est Belle L’Eau de Toilette Florale

Най-новата версия ще бъде лансирана в началото на 2016-та година и ще е най-близка до La Vie Est Belle L’Eau de Toilette като този път цветните нотки са преобладаващи в композицията на парфюма. Освен това за парфюма беше казано, че ще притежава и свежи плодови нотки, които са перфектно съчетани със основните цветни тонове от парфюмерката Анф Глипо и нейният колега Доминик Ропион.

La Vie Est Belle L’Eau de Toilette Florale3

Що се отнася до флакона при него няма почти нищо ново и уникално, като изключим оригиналната визия и стилна линия всичко в него напомня за предходните варианти. Уханието ще се предлага във разфасовки от 50 и 100мл с концентрация на Eau de Toilette.

La Vie Est Belle L’Eau de Toilette Florale2

Джулия Робъртс е рекламно лице и на този пореден парфюм в редиците на Lancome, в което разбира се няма нищо лошо.

На какво мирише La Vie Est Belle L’Eau de Toilette Florale

Връхни:
черна боровинка, фрезия, розов пипер и бергамот;

Сърдечни:
жасмин, мимоза, роза, магнолия, портокалови цветове, османтус и виолетка;

Базови:
кехлибар, мускус, пачули и ирис.

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!