Нов парфюм от Armani Privé Ombre & Lumiere

Armani Privé Ombre & Lumiere е най-новият парфюм на модната къща за 2014-та година, вдъхновен от бутиковата колекция на Armani за Пролет/Лято 2014. Новият луксозен аромат е част от колекцията Armani Privé и под-колекцията Les Éditions Couture наброяваща към момента 3 парфюма лансирани както следва La Femme Bleue през 2011-та следван от La Femme Nacre (2012) и предпоследният вече Nuances (2013).

Armani Ombre & Lumiere

Ароматът на Armani Privé Ombre & Lumiere

Уханието на Armani Privé Ombre & Lumiere акцентира главно върху две нотки едната на жасмин и другата на ирис. Нотките на тези две цветя преносно представят и името на парфюма /превод от Френски/ – “Сянка и мрак”. Към тези нотки парфюмът включва и аромат на бергамот и лек разтвор от цветна фрезия във връхните нотки, а самата композиция завършва с амбра и мускус в базата.

Armani Privé Ombre & Lumiere

Парфюмът Armani Privé Ombre & Lumiere ще бъде пуснат в ограничена серия само от 120 бройки от 100ml с концентрация на Eau de Parfum. Очакваната му цена ще бъде около 500 евро за бройка, като окончателната цифра ще се знае към края на следващият месец когато парфюма официално ще се е появил по бутиците.

Флаконът на Armani Privé Ombre & Lumiere ще запази оригиналната форма на серията, като ще бъде оцветен в тъмно син цвят

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!