Нов парфюм Paco Rabanne Black XS Los Angeles за 2016

Black XS Los Angeles 2

Ммм… отдавна не сте пробвали нещо ново? А искате ли нещо което да бъде наистина ново, например абсолютно нов и различен парфюм? Например един уникален дамски аромат от Paco Rabanne?

Изключително ми е приятно да представя новият Paco Rabanne Black XS Los Angeles за жени, който може да се причисли към ранните аромати на 2016-та година, които бяха лансирани за края на сезона.

Как бих описала аромата му? Ами като много цветен с абсолютно нова ароматна композиция, която съчетава сладки и цитрусови нотки под черната капачка на флакона си. Парфюмът по традиция е част от дуо, мъжката версия  носи същото име, но с различен цвят на течността.

Black XS Los Angeles

Знаете ли колко силно мирише Black XS Los Angeles?

Ами на мен лично ми дойде малко в повече въпреки, че ароматът му ми допадна изключително много силата му ми идва малко в повече, като се има в предвид, че кожата ми не е мазна!

Какво ми хареса в уханието му?

Ами… нека започна с уникалният аромат на Жасмин, това е един от фаворитите ми особено когато се комбинира с горчив портокал, магнолия и с поне още 20 различни съставки както е и случаят с този конкретен парфюм.

B5795552_001

Искате ли да научите от какви съставки точно е съставена композицията му?

Връхни нотки:
лимон, червена боровинка, горчив портокал и кокос;

Сърдечни нотки:
магнолия, ром, жасмин, магнолия и праскова;

Базови нотки:
дървесни нотки, пачули, карамел, ванилия, бял мускус и кехлибар.

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!