Нов парфюм Versace Pour Homme Dylan Blue 2016

Versace Pour Homme Dylan Blue

Здравейте, искам бързо да ви разкажа преди някой да ме е изпреварил за новият парфюм който днес стана ясно, че ще дебютира през следващата седмица. Това е най-новото попълнение в редиците на Versace от серията Pour Homme и ще се казва Versace Pour Homme Dylan Blue.

Новият Pour Homme Dylan Blue, ще бъде официално пуснат към края на месец Юли 2016-та година и се очаква да създаде истинска вълна от последователи след себе си. Но за това ще говорим след малко когато ще споменем и нотките на парфюма.

Dylan Blue се присъединява към една съвсем леко изоставена линия на марката, чийто последен аромат бе лансираният през 2013-та Versace Pour Homme Oud Noir, който пък от своя страна е наследник на оригиналният Pour Homme от 2008 година.

Versace Pour Homme Dylan Blue2

Дизайнерката Донатела Версаче каза за новият парфюм, че обожава ” … как Dylan Blue обхваща и изразява с аромата си мъжествеността която Versace се стреми да покаже и подчертае.” тя също така описа уханието като “Свежо, силно и съблазнително…

С неговите ароматни и дървесни нотки в комбинация с свежи водни нотки, каламбрийски бергамот, грейпфрут и листа от смокиня, които просто те карат да се замечтаеш, допълнени с нотките на виолетови листа, папирос, пачули и черен пипер в сърцето, които те хвърлят още по дълбоко в тази свежа и пикантно нежна бездна. Крайните нотки на аромата вплитат, мускус, тонка, тамян и шафран които дават една последна вибрация на този парфюм!

Рекламната кампания на Versace Pour Homme Dylan Blue е заснета от Брус Уебър, като в нея участват Джиджи Хадид, Тревор Сигнорино, Луис Соливода, Алан Джубан и атлетите Ник Томсън, Травис Коновер, Ликас Грабовски и др.

Флаконът този път идва в тъмно син цвят с прави и отчетливи линии, капачката и логото на марката са в отчетлив златист цвят. Парфюмът ще се предлага в пълният асортимент като се започне от 30,50,100 и стигнем до 200мл флакон с концентрация Eau de Toilette.

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!