Нов парфюм Yves Saint Laurent Black Opium за жени

ъсл-блацк-опиум

Според почитателите на Yves Saint Laurent един от най-харесваните парфюми на модната къща може да се счита парфюмът за жените Opium. Първият Opium беше лансиран в далечната 1977 като уникален и привличащ ориенталско-пикантен аромат. Неговата модерна първа версия представена в нова бутилка бе лансирана през 2009-та година, последвана от наследника си Belle d’ Opium (2010) и след това следван от Opium Vapeurs de Parfum (2012).

опиум

През този Септември на 2014-та година Yves Saint Laurent Black Opium ще бъде вече факт, като по предварителни данни новият парфюм за дамите ще бъде “rock ‘n’ roll” ентерпретация на класическият парфюм, като акцентът ще се пада на тъмната и мистериозна страна на YSL. Главен парфюмер на парфюма ще бъде Натали Ларсън и Мари Салагне в колаборация с Хонорин Бланк и Оливър Кресп, като този квартет от известни имена ще стои за създаването на композицията на Yves Saint Laurent launches Black Opium.

Нотките на кафе, в доста големи количества ще се усеща най-явно и ще доминира над останалите нотки, които ще допълват и това са нотките на розов пипер, жасмин, портокалови цветове, ванилия. кедър и пачули.

black-opium

Парфюма ще пристигне във бутилка с формата на предните издания, но тъмен цвят декорирана със стружки придаващи металичен вид на шишенцето. Новото ухание ще бъде тежко и в духа на класическият парфюм подходящо за вечерта през студените есенни и зимни дни. Black Opium ще се предлага във вариянти от 30/50 и 100мл с концентрация на Eau de Parfum.

ysl-black-opium

За лице на Black Opium е избрана британският модел Еди Кембъл, а рекламната кампания е заснета от Даниел Уолф.

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!