Нов патфюм Nina Ricci L’Extase Caresse de Roses 2016

Nina Ricci L'Extase Caresse de Roses2

Един нов аромат беше представен днес от Nina Ricci и се казва Nina Ricci L’Extase Caresse de Roses. Този абсолютно нов аромат е наследник на  L’Air du Temps, но в абсолютно нов флакон който по никакъв начин не се съобразява с формите на своите предшественици, може би заради това, че модата се е променила много или за да бъде вкаран малко свеж въздух измежду редиците на Nina Ricci, но новата визия е факт.

Създател на ароматната композиция на най-новият аромат е Францис Куркджиан, и той е оставил своят подпис с ароматът който предлага нежни и чувствени нотки вдъхновени от идеята за голота, за тяло покрито само от ароматна много тънка наметка. Уханието на парфюма е класическо с изразено цветно присъствие от Български и Турски рози, божур, виолетки обогатени с дъх на мускус.

Nina Ricci L'Extase Caresse de Roses

Лице на рекламната кампания на Nina Ricci L’Extase Caresse de Roses е Лаетития Каста, Парфюмът се очаква да бъде наличен през началото на месец Март 2016-та година във разфасовки от 30, 50 и 80мл с концентрация от Eau de Parfum Legere.

Парфюмът е подходящ за ежедневно ползване, и според мен би бил подходящ за почти всякакви поводи, тъй като неспецифичната му миризма лесно би се вписала във всяка обстановка. Сезонът в който може най-добре да се насладите на уханието му е пролетта.

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!