Нова колекция с парфюми от THIERRY MUGLER Les Exceptions

Thierry Mugler Les Exceptions

Thierry Mugler ще представи едно абсолютно нова колекция с парфюми през тази година! Името на новата колекция от 5 парфюма които ще се появят през следващите месеци на 2014-та година е Thierry Mugler Les Exceptions!

Новите ухания бяха обявени като “Спиращи дъха, очарователни, благородни, заемащи абсолютно ново положение в ароматната вселена на ароматите от Thierry Mugler “. Парфюмите от колекцията Les Exceptions на Thierry Mugler са базирани на ориенталски, цветни, мускусни, кипарисови акценти представляващи едни от най-скъпите произведения на традиционната парфюмерия съчетани с ароматите от бъдещето.

Тази нова колекция с парфюми от Thierry Mugler е създадена в сътрудничество със едни от най-добрите парфюмери в бранша” Оливър Полже и Жан-Кристоф Хералд, които са създателите на Over The Musk, Chyprissime, Fougère Furieuse, Supra Floral и Oriental Express.

И 5-те ухания споделят общ дизайн на флакона си, който е семпъл и класически, с непретендираща за пол унисекс визия, парфюмите предлагат много лукс и изчистени линии.

Парфюмите ит нивата колекция ще бъдат налични във флакони от 80 милилитра и засега само в Италия и Канада – поне така заявиха от Thierry Mugler.

 Още за новите парфюми THIERRY MUGLER Les Exceptions

parfumi-thierry-mugler

 

И петте члена на Les Exceptions както казахме споделят флакон с еднакъв дизайн, но всеки един от тях ухае по уникален и неповторим начин. Външно парфюмите се различават само по цвета на течността във флакона!

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!