Нова колекция DKNY Be Delicious Sparkling Apple Limited

DKNY-Be-Delicious-Sparkling

DKNY Be Delicious Sparkling Apple Limited е най-новата серия, вариация на изключително успешната линия DKNY Be Delicious от 2004-та година. Новата колекция ще бъде лансирана специално за есента, но всеки един от ароматите ще бъде чудесен ежедневен парфюм за дамите обичащи различните интерпретациите на Американската модна къща в областта на ябълките.

Точно за навършването на 10-тата годишнина през 2014-та година 3 нови парфюма ще бъдат пуснати в лимитирана серия. Можем да започнем с DKNY Be Delicious Sparkling Apple, следван от DKNY Be Delicious Fresh Blossom Sparkling Apple и да завършим с DKNY Golden Delicious Sparkling Apple.

Визията на DKNY Be Delicious Sparkling Apple Limited

Уханията им се помещават във прекрасно познатите ни флакони наподобяващи формата на ябълка, но този път те са по-искрящи от която и да е предходна версия. Новата ограничена серия залага на гръмка визия, но не прекалено, на стандартната и изчистена линия която има толкова много фенове.

Парфюмите DKNY Be Delicious Sparkling Apple Limited:

DKNY Be Delicious Fresh Blossom Sparkling Apple

Fresh Blossom Sparkling Apple е първият аромат който искам да представя. Ароматът му интерпретира градина, но не само цветна! В композицията му се срещат бели цветни нотки, нотки на мускус други интересни нотки и разбира се да не забравим уханието на ябълка, без което няма как.

Неговият флакон е в искрящ но съвсем леко и приятно розовеещ цвят по близък до пепел от рози, с което се загатва за цветната му композиция.

Нотки на DKNY Be Delicious Fresh Blossom Sparkling Apple

Връхни: мандарина, круша, ябълка и нероли;
Сърдечни: гардения, момина сълза и питоспорум;
базови: мускус, бели дървесни нотки и амбра;

DKNY Golden Delicious Sparkling Apple

Golden Delicious Sparkling Apple е следващото дамско блаженство което лансираха от DKNY. Той е по-плодовият от новите аромати, запазващ завета оставен му от предните издания. Неговият флакон е златист с воднисто жълт цвят на ароматната течност. Уханието му е подходящо за през прохладните есенни и пролетни дни.

Нотки на DKNY Golden Delicious Sparkling Apple

Връхни: джинджифил, черна боровинка и грейпфрут;
Сърдечни: момина сълза, червена ябълка и синя слива;
Базови: кехлибар, мускус и сандалово дърво.

DKNY Be Delicious Sparkling Apple

Be Delicious Sparkling Apple е наследник на стандартната Зелена ябълка която никога досега не е била толкова искряща и привлекателна. Новата зелена ябълка притежава този заряд който ще принуди всяка дама да излезе на разходка сред природата и ще я предразположи към по-природосъобразен и жизнен стил на живот. Уханието му е подходящо за ежедневна употреба.

Нотки на DKNY Be Delicious Sparkling Apple

Връхни: червена боровинка, зелена ябълка и диня;
Сърдечни: виолетови листа, роза , момина сълза и тиаре;
Базови: кехлибар, дървесни нотки, сандалово дърво и магнолия.

Последни редове за новите парфюми на DKNY

И трите вариации на DKNY Be Delicious ще се предлагат в ограничен тираж само в разфасовки от 50ml с концентрация на Eau de Parfum, които ще са в новите флакони с искряща горна част. Ще можете да ги откриете в парфюмериите от началото на Октомври 2014-та година и ще се предлагат до изчерпване на количествата.

Очаквайте скоро тези прекрасни дамски парфюми на следната страница http://bg-parfum.info/damski-parfiumi.

DKNY Be Delicious Sparkling Apple Limited Edition Collection Review

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!