Нова версия на Armani Si Intense

Armani Si Intense

Armani Si който беше лансиран през миналата година още в средата на 2013-та и беше показал най-доброто от нотките на касис, ванилия и роза участващи в състава на композицията му се сдоби с ново другарче.

Това е новият дамски парфюм Armani Si Intense, той е най-новото попълнение в колекциите с парфюми на Armani, което се очаква съвсем скоро през средата на 2014-та година да бъде лансиран.

Новият парфюм с пълното име Armani Si Eau de Parfum Intense, е подходящ за силните и динамични дами, които обичат да поемат рискове, които са стъпили здраво на земята.

Композицията на Armani Si Intense е по-богата и наситена от тази на оригинала от 2013-та година, освен това ароматът му е подходящ за есента и зимата, специално за студено време. Armani Si Intense ще се предлага във флакони с концентрация от Eau de Parfum и разфасовки от 50 и 100ml. Рекламно лице и на Si Intense е актрисата Кейт Бланшет.

Armani Si Intense2

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!