Новата лятна колекция на Cacharel – Noa, Amor Amor и Catch Me…L’Eau

cacharel-summer-splash

Днес научихме за най-новата колекция с парфюми за лятото които ще бъдат представени от Cacharel. Новата колекция е обединена под името Cacharel Summer Splash и ще е съставена от трите нови парфюма на Cacharel – Noa L’Eau, Amor Amor L’Eau и разбира се Catch Me…L’Eau.

Ако обичате ароматите на Cacharel през лято 2014-та година ще имате възможността да избирате между трите нови ухания продължения на Cacharel  Noa (1998), Cacharel  Amor Amor (2003) и на най-новият по ред на представяне Cacharel Catch…Me (2012). И трите ухания ще бъдат лансирани във флакони със стандартните за линията към която принадлежат форма, но всичките оцветени във светло синьо и имащи светло лилави капачки. Вариациите в които ще можете да откриете парфюмите са във флакони от 50 и 100ml с концентрация на Тоалетна Вода.

Датата на премиерата на уханията за дамите от колекцията на Cacharel Summer Splash все още се пази в тайна, но слуховете казват, че трите парфюма ще достигнат пазара най-рано през средата на месец Юни 2014-та година.
noa-leau

Cacharel  Noa L’Eau

Noa L’Eau беше обявен като искрящ и елегантен цветно-плодов аромат с неустоимо мускусуво присъствие в базата. Аромата му ще бъде идеален за топлите летни дни заради свежестта която побира в аромата си!

Връхни нотки: касия и зелена ябълка;
Сърдечни нотки: жасмин и стилният аромат на божур;
Базови нотки: желанието от бял мускус и бензоин.

amor-amor-leau

Cacharel  Amor Amor L’Eau

Аромата на Amor Amor L’Eau беше описан по подобен на Noa L’Eau начин, като идеалният избор за лятото със своята цитрусово-плодова композиция подсилена с кехлибарово ухание.

Връхни нотки: грозде и апетитният дъх на кока кола;
Сърдечни нотки: българска роза и жасмин;
Базови нотки: лек полъх на ванилия подсилена с мускус и кехлибар.

cach-me-leau

Cacharel  Catch Me… L’Eau

Най-игривият и апетитен от новата колекция е ароматът на Catch Me…L’Eau който е подходящ за ползване през цялото лято, както през деня така и когато имате нужда от ухание за официални поводи през топлото лято. Уханието е продължение на последният нов парфюм който беше лансиран през 2012-та година Cahcarel Catch Me….

Връхни нотки: екстракт от цитрусови растения, жасминов чай, мандарини;

Сърдечни нотки: портокалов цвят и звезден анасон;
Базови нотки: Мускус и Мат.

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!