Новата Prada Candy Florale вече е факт!

Prada Candy Florale

Ароматът на най-новият дамски парфюм на Prada – Candy Florale е вече факт. От края на този месец почитателките на марката ще имат възможността да закупят парфюма от близката парфюмерия. Prada Candy Florale е третото ухание на линията следващо стъпките на Prada Candy която видяхме през 2011-та година и Candy L’Eau от 2013-та.

Уханието и на този парфюм е замислено от нестихващият ентусиазъм на Даниел Андриер, който е отговорен и за предните версии. Въпреки, че сигурно се досещате на какво ще мирише парфюма, аз няма да пропусна да отбележа, че уханието му се концентрира върху нотките на цветя. Той ще е подходящ за цялата пролет и дори за първата част от лятото, за ползване през деня.

Prada Candy Florale1

Prada Candy Florale идва във флаконът който видяхме и предните парфюми от същата колекция, но този път цветът му е доста по нежен, доближаващ се до пепел от рози, украсен с цветни мотиви. Ако се решите да го закупите ще имате възможност да избирате между флакони от 30/50 и 80ml, а концентрацията му ще е от Eau de Toilette. Лице на рекламната кампания на парфюма е актрисата Леа Сюдокс.

Prada Candy Florale2

 

Нотки на Prada Candy Florale

Връхни: лимончело;
Сърдечни: божур;
Базови: мускус, бензоин, карамел и мед.

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!