Нови 2 парфюма от Carolina Herrera CH Central Park за 2016

CH-Central-Park-Carolina-Herrera

Carolina Herrera представи своето ново дуо преди броени дни, които ще се наричат CH Central Park и са част от колекцията CH. Новите аромати са вдъхновени от известният в цял свят парк на New York който се нарича Централ Парк. Новите пролетни емоции които двата аромата предизвикват в хората които ги пробват разкриват обаянието на цветята, плодовете и дърветата които се намират в един от най-големите Американски метрополиси!

Carolina-Hererra-CH-Central-Park

И за двата аромата на Carolina Herrera CH Central Park беше казано, че те ще бъдат нетипични дървесно-цветни ухания аромата на които ще започват с цветни плодови акорди и лека пикантност идваща от определени подправки. И двата аромата ще се предлагат във флакони от 100мл Eau de Toilette и те бяха лансирани точно след празника на влюбените.

Нотките на Carolina Herrera CH Central Park за жени

Връхни: бял пипер и синя слива;
Сърдечни: жасмин, тубероза и портокалови цветове
Базови: амбра, бял мускус, кедър.

Нотките на Carolina Herrera CH Central Park за мъже

Връхни: джинджифил;
Сърдечни: кардамон;
Базови: кедър;

Мъжкият вариянт е по-пикантен от този за дамите, но и двата са изключително подходящ избор за пролетни аромати. Можете да ги ползвате ежедневно, дори и вечер както през пролетта така и през лятото без значение дали Централ Парк ви е на близо или не!

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!