Новият парфюм на Guerlain Terracotta Le Parfum 2014

Terracotta-Le-Parfum

Специално за да отпразнува 30- годишният юбилей на линията си с козметични продукти Terracotta, Guerlain представи в лимитирана версия парфюма си Terracotta Le Parfum с други продукти носещи името Terracotta.

Guerlain Terracotta Le Parfum е третият подред парфюм от колекцията Terracotta последовател на Voile d’Été от 1999-та година и Eau Sous le Vent който беше представен през 2009-та година. Дизайнерът на парфюма Тиери Васер казва за аромата “парфюма примамва слънцето в бутилката”.

Terracotta Le Parfum

Композицията на Terracotta Le Parfum съчетава цветните слънчеви нотки на белите пролетни цветя. Уханието започва с нотки на кокос, тиаре и бергамот. Сърцето му е изпълнено с жасмин, иланг-иланг, портокалови цветове и бели цветя, докато базата от мускус и ванилия остава на заден план.

Парфюмът Terracotta Le Parfum се очаква да пристигне към средата на месец Април 2014 и ще може да се открие във флаконът си от 50ml Eau de Parfum.

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!