Новият аромат на Lanvin Jeanne Lanvin Couture Birdie 2014

Lanvin Jeanne Lanvin Couture Birdie

През средата на февруари бе лансиран един нов парфюм от Lanvin който бе наречен Jeanne Lanvin Couture Birdie, и за който да си призная забравих да спомена въпреки, чудесният аромат който това малко птиченце предлага!

Парфюма е версия на парфюма стартирал последната серия дамски парфюми от Lanvin – Jeanne Lanvin Couture 2012, който пък от своя страна е наследник на Jeanne Lanvin 2008. Нотките и композицията на Jeanne Lanvin Couture Birdie са дело на парфюмера от IFF – Домитил Бертиер.

Новата версия е вдъхновена от митовете за ангелските птици и дизайните на Lanvin на същата тематика. Парфюмът представя свободата, и дамите като най-големият лукс въобще. В новата композиция на Jeanne Lanvin Couture Birdie ще откриете нотките на оригинала, но повече извисеност, повече сила и наситеност.

Парфюма ще се предлага във същият флакон като предходната версия, но с по-наситен цвят и разфасовки от 30/50 и 100ml Eau de Toilette.

Нотки на Jeanne Lanvin Couture Birdie

Връхни: пачули и малина;
Сърдечни: магнолия и божур;
Базови: мускус и кедър.

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!