Новият парфюм Bvlgari Opera Prima в лимитирана серия

Bvlgari Opera Prima

Тази година Bvlgari ще отпразнува своята 130 годишнина с лансирането на един уникален и нов дамски парфюм който идва в колекционерски флакон.

Името на новият парфюм е Bvlgari Opera Prima, и той е искрящ, елегантен кипарисов аромат подходящ за пролетта и лятото, имащ изчистена и проста композиция. Флаконът е дело на съвместната работа между Bvlgari и Venini. Изваяната като скулптура, бутилка дело на тези велики италиански къщи наподобява по форма Римската амфора в която са се държали подправки, скъпоценни камъни и цветя.

bvlgari-opera-prima-s

Този парфюм е придружен от една наистина прекрасна бутилка изработена от 250 карата Цитрин, 4,45 карата Аметист, малко повече от 25 карата Диаманти и красиви пръстени от злато. Ароматът на Bvlgari Opera Prima е дело на Даниела Андриер и той напомня за средиземноморието със своите нотки от цитрон, портокалови цветове, лимон, подправки и цветни нотки.

Към момента точна, дори и ориентировъчна цена за Bvlgari Opera Prima липсва, както и в какъв размер ще пристигне и в какъв тираж, много е възможно дори парфюмът да е само един!

Към момента за парфюма можете да научите и от микросайта на Bvlgari за 130 годишнината където ще видите пълната гама с продукти специално за празника на Bvlgari или да разгледате още интересни предложения които ви чакат на страниците на bg-parfum.info

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!