Новият парфюм Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc Limited Edition

Lacoste-Eau_de_Lacoste_L_12_12-Blanc_Limited_Edition

Най новият Lacoste от линия L.12.12 се очаква да удари пазара в близките месеци. Новият мъжки парфюм ще носи името Eau de Lacoste L.12.12 Blanc Limited Edition и ще е поредното уникално мъжко ухание вдъхновено от спортните тениски на марката. Eau de Lacoste L.12.12 Blanc Limited Edition както се вижда от името ще пристигне в лимитирана серия, която е вдъхновена от класическата бяла риза на марката.

Композицията на Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc Limited Edition е изключително светла и искряща, създадена специално за пролетта, за мъжете обичащи да живеят живота си динамично!

В стила на тази пролет аромата комбинира някои пикантни и някои свежи нотки, като тези на грейпфрут в комбинация с аромата на розмарин, кедър и кардамон във върховите нотки.

Сърдечните нотки пък са подчертано класически с цветният букет от Тубероза и Иланг-Иланг. Базата пък е доста тежаща на мястото си с нотки на кожа, ветивер, велур и кедър.

Ароматът на L.12.12 Blanc Limited Edition е точният избор за ежеднеевен парфюм за мъжете на възраст от 25 до 45 годишна възраст.

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!