Новият парфюм от Givenchy Reve d’Escapade

Reve d'Escapade

Reve d’Escapade е най-новото предложение което се очаква да бъде разпространено по парфюмериите в летищата по целият свят през 2014-та година. Този дамски парфюм е част от същата линия като Dance with Givenchy (2010); Le Bouquet Absolu (2011) и предпоследният парфюм от 2012-та година Un Air d’Escapade.

Ароматът му ще се предлага в ограничен период от време или иначе казано е в лимитирана серия. Reve d’Escapade е вдъхновен от мечтите и създаден за хората които обичат да пътуват, които са готови да започнат околосветското си пътешествие.

Композицията на Givenchy Reve d’Escapade бе обявена като романтична и нежно, в същото време елегантна за дами обичащи бохемските ухания съдържащи аромата на рози. Като добавка към нотките на роза, в композицията са комбинирани аромата на сладка праскова и дървесни нотки. Базата на композицията е изградена от тамян.

Парфюмът ще се предлага в познатият ни флакон, с розова течност и обем от 50ml Eau de Toilette. Този нежен дървесно-цветен аромат е подходящ за зимата пролетта и есента, за ползване през студените и прохладните дни и нощи.

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!