Новият парфюм от Paco Rabanne Lady Million Eau My Gold

Paco Rabanne Lady Million Eau My Gold

Paco Rabanne Lady Million Eau My Gold ще се появи към средата на 2014-та година след успешното представяне на предходните версии:

  • Lady Million лансиран през 2010-та
  • Lady Million Eau de Toilette лансиран през 2012-та
  • Lady Million Absolutely Gold също лансиран към края на 2012-та

Paco Rabanne Lady Million Eau My Gold е новата версия която ще замени Lady Million Eau de Toilette на пазара. Новият парфюм от колекцията идва във флакон с чисто нов дизайн и с доста променена ароматна композиция.

Lady Million

Луксозният и парадиращ вкус наложен от оригиналният парфюм е заместен с по-зрял и по някакъв начин по-прост, който носи облекчение и наслада от уханието. Композицията на новия Lady Million Eau My Gold е създадена от Ан Флипо с начални нотки от бергамот, манго, нероли и грейпфрут. Светлите цветни нотки на парфюма са представени от сърдечните акорди на виолетови листа и портокалов цвят. Базата на Lady Million Eau My Gold е изключително топла, като тя е изградена от нотки на кехлибар, сандалово дърво, мускус и кедър.

Новият Paco Rabanne Lady Million Eau My Gold ще се предлага във няколко разновидности, във флакони от по 30/50/80ml с концентрация от Eau de Toilette.

Рекламната кампания на Lady Million Eau My Gold

Специално за новата версия на Eau de Toilette, флаконът имащ формата на диамант сега е издължен и почти прозрачен. След като премахнете капачката от горната част на бутилката пред вас ще се разкрие надписът “Eau My Gold”.

-66%-Lady-Million-Eau-My-Gold

Рекламно лице на предходните версии бе Дрий Хемингуей, но в новата рекламна кампания тя е заместена от Чешкият супермодел Хана Джирикова, която е ръководена от Александър Кортес.

хана жирикова

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!