Новият унисекс парфюм от Dior Cuir Cannage

dior-Cuir Cannage

Cuir Cannage е най-новият унисекс парфюм от къщата на Dior, който ще стане част от прословутата линия с аромати на дизайнерската къща La Collection Privée през пролетта на 2014-та година. Аромата на Dior Cuir Cannage е вдъхновен от аромата който идва от всяка кожена чанта когато я отворите, сещате се нали?

Този необичаен аромат в комбинация с цветя, дървесни нотки и още кожа се крият във флаконът следващ стандартната за La Collection Privée изчистена линия!

dior-cuir-cannage-sЦялата композиция на уханието е повлияна от кожата, чиито акорди са омекотени и освежени от нотките на цветовете от портокал и няколко различни цветя като жасмин, роза и ирис. В композицията се крият също така и нотките на иланг-иланг, Бреза и плодове от хвойна.

Новият парфюм на Dior Cuir Cannage е подписан от дизайнера Франкос Деманши и ще се предлага във бутилки от 125/250 и 450 милилитра.

Нотки на Dior Cuir Cannage

Връхни: иланг-иланг и цветовете на портокал;
Сърдечни: ирис, жасмин, кожа и роза;
Базови: плодове на хвойна, бреза и коженият аромат на чанта.

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!