Ново Cacharel Anais Anais Premier Delice 2014

Cacharel Anais Anais Premier Delice

Cacharel Anais Anais Premier Delice е последното заглавие което беше обявено че ще се появи през следващият месец дело на парфюмерите работещи за Cacharel.

Точната дата на премиерата на Cacharel Anais Anais Premier Delice все още не е ясна но се очаква да е през първата половина на месец Април 2014-та.

Дизайнерите които стоят зад аромата на Anais Anais Premier Delice са Дора Багриче и Оливър Кресп, които съумяват да създадат една невероятна пролетна композиция улавяща цветните нотки от природата.

Дизайнът на флакона е леко променен но запазващ оригиналната визия на линията Anais Anais, ароматната му течност е с бледо розов цвят и зад логото могат да се видят цветните илюстрации познати ни от предходните версии!

Anais Anais Premier Delice

Уханието на Cacharel Anais Anais Premier Delice се очаква да е едно от най-популярните тази пролет, предлагащо невероятно свежи пролетни аромати, които се срещат в природата по това време.

Връхните му нотки са изключително игриви и цитрусови притежаващ свеж заряд от нотки на портокал, бергамот и подкрепени от по нежните зелена круша и галбан. Сърцето на композицията му няма промяна с тази на по-голямата му сестра и предлага романтичният букет изпълнен с цветните акорди от божур и синчец. Базата е много мека хвърляща лека сянка със нотките на кедър и примамливият аромат на кокос.

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!