Ново Guerlain Muguet 2014

Guerlain Muguet

Новата обогатена композиция на Muguet за 2014-та година бе лансирана от Guerlain! Този парфюм притежава чудесен аромат-съчетание между цветни,зелени и цитрусови нотки в комбинация с на мускус и роза. Аромата на Guerlain Muguet е подходящ за по-мекото време на пролетта, лятото и дори есента. Спокойно можете да се накичите с него както през деня така и през нощта, ароматът му е като хамелеонът, той се приспособява към обстановката!

Guerlain Muguet бе лансиран като предложението на Guerlain специално за пролетта на 2014-та година, както предходните версии които се появяват по това време всяка година. Флакона на Guerlain Muguet е изключително интересен като той пристига с порцеланов държач дело на дизайнерка Бриджит Де Базелар занимаваща се с порцелан.

Guerlain-Muguet

От Guerlain Muguet 2014 ще бъдат пуснати само 1872 флакона които ще се продават от 1 Май 2014 във всички бутици на Guerlain и избрани магазини, като цената на бутилчица от 125ml парфюм ще ви струва около 800 лева.

Въпреки високата цена, досега всяка година това количество в което бяха пускани предходните версии на Guerlain Muguet винаги бяха изчерпвани още в първите седмици след пускането му в продажба! Това говори само добре в полза на аромата, който явно има ревностни почитателки.

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!